In de media

Heb je jouw expertise gedeeld in de media? Deel deze bijdragen op jouw eigen website. Het kan ook leuk en informatief zijn om blogs te delen.
Op deze pagina delen we alvast tips over blogs en webteksten schrijven voor coaches of therapeuten.

close up photo of green leafed plant

Moet ik als coach een blog bijhouden?

Moet ik als coach een blog bijhouden? Of je als coach of therapeut een blog bijhoudt op je website is je eigen keuze. Je website moet een verlengstuk zijn van wie je bent, geen taak die onnodig veel energie vreet. Maar als je de tijd hebt om te bloggen en weet…

Lees meer
Close up view of green leaf and leaf veins

Welke teksten moet ik als coach op mijn website zetten?

Welke teksten moet ik als coach op mijn website zetten? Welke teksten op een website van een therapeut of coach moeten staan is afhankelijk van wat je wilt vertellen en bereiken. Wil je mensen laten inschrijven op trainingen? Wil je je praktijk meer naamsbekendheid geven? Wil je een online cursus verkopen,…

Lees meer
Scroll naar boven